Esperanza blog

A fehér karácsonyfadísz

2019.04.21 10:56
A fehér karácsonyfadísz

Fehér karácsonyfadísz vásárlásán gondolkozol? Van néhány dolog amit feltétlen tudnod kell róla. Megmutatjuk neked, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak a fehér karácsonyfadísznek. Hogyan használd, és hogy tárold őket karácsony után. Kiderül majd az is, hogy hogyan tudod okosan használni a fehér karácsonyfadíszeket.

A fehér karácsonyfadísz nem csak szép, hanem elegáns is

Az utóbbi években nagyon népszerűek a fehér színű díszek, ennek több oka is van. Egyre többen rendezik be otthonukat elegáns minimalista stílusban, és ezt karácsonykor is meg szeretnék őrizni. A fehér karácsonyi díszek tökéletes kellékei egy letisztult karácsonyi dekorációnak.

 

Fehér karácsonyfadíszek

A fehér karácsonyfadísz kitűnő választás azoknak is, akik a tél hangulatát szeretnék bevinni otthonukba. 

Milyen karácsonyfán mutat jól a fehér karácsonyfadísz?

Mindegyik karácsonyfán. Tőled függ, hogy a fehér karácsonyfadíszt élő, vagy műfenyőre, hagyományos, vagy hólepte fenyőfára teszed. A havas műfenyő fehér karácsonyfadíszekkel még olyan földrajzi helyeken is téli hangulatot varázsol, ahol a havat csak hírből ismerik.

 

Fehér karácsonyfadísz havas műfenyővel

 

Milyen fehér karácsonyfadíszek vannak?

A fehér karácsonyfadíszek választéka talán a legnagyobb. Ez a népszerűségüknek köszönhető. Webáruházunkban több mint 100 féle fehér karácsonyfadísz közül tudsz válogatni. Most elmodjuk, hogy milyen sokrétű választékban találsz fehér színű díszeket.

Gömb alakú fehér karácsonyfadísz

Talán ez mindenkinek ismerős, mégis kiemeljük, mert a hagyományos forma ezer lehetőséget rejt. Felületét tekintve választhatsz mintás, szőrmével bevont, glitteres és hódarás, hagyomános fényes, csillogó és opálos fehér karácsonyfadíszek közül. Mindenki tudja, hogy az üveg díszeknek nincsen párja, mégis rengeteg műanyag fehér karácsonyfadíszt találhatunk, ha nem akarunk mélyen a pénztárcánkba nyúlni.

 

Fehér karácsonyfdísz gömbök

 

Fehér karácsonyfadísz textilből

Itt nem csupán egy kitömött figuráról van szó. Mi ide soroljuk a tollból, és az egyéb anyagokból készült fehér karácsonyfadíszeket is. Angyalszárnyak, angyalok, manók, jegesmedve és ezer más formájú fehér karácsonyfadísz közül válogathatsz.

 

Fehér karácsonyfadísz textil

 

Fából és fémből készült fehér díszek

Szereted a vintage stílust? Akkor használd bátran ezeket a fehér karácsonyfadíszeket. A koptatott hatású díszek egyben retró hatásúak, de ez mellett elegánsak is.

 

Fehér karácsonyfadísz fémből

 

Egyéb fehér színű karácsonyfadíszek

Ide tartoznak a boák, fényfüzérek, girlandok. Ezekkel kiválóan kitöltheted az esetlegesen szellősebb részeket a díszítés után.

 

Fehér karácsonyfadíszek

 

A fehér karácsonyfadísz az adventi koszorún is jól mutat

Használd ki bátran a fehér karácsonyfadísz adta lehetőségeket, és díszítsd fel az adventi koszorút kis méretű 2-3 cm-es fehér karácsonyfadíszekkel. Éppúgy elegáns és letisztult hatást érsz el vele, mint a karácsonyfa díszítésével.

 

Milyen színekkel együtt használhatom a fehér karácsonyfadíszt?

Ismered azt a mondást, hogy a fehér az mindenhez jól áll? Ezzel nem értünk teljesen egyet, ami a fehér karácsonyfadíszt illeti. Alapjában véve azoknak ajánljuk, aki tényleg elegáns hatást akar elérni, ezért nem javasoljuk azoknak, akik csak kiegészíteni szeretnék a 20 színű kollekciójukat. A végeredmény semmiképp nem lesz szép. 

Fehér karácsonyfadísz arannyal és feketével

A fehér karácsonyfadísz viszont nem csak önmagában használható. Ajánljuk mellé a púder, ezüst, türkíz, pezsgő, és fekete színű karácsonyfadíszeket is. A lényeg, hogy lehetőleg pasztell színeket válasszunk fehér karácsonyfadíszünk mellé. Így megtarthatjuk a letisztult és előkelő dízájnt. Fontos, hogy soa ne használj 3-nál több színű karácsonyfadíszt.

 

Milyen égőt vegyek a fehér karácsonyfadíszekhez?

Egyszerű.... Fehéret. Amennyiben csak fehér karácsonyfadíszeket használtál a fa díszítéséhez, akkor a hidegfehér színárnyalatú égősort ajánljuk. Ha más színű is van a fehér mellett, akkor melegfehér színmélységű fényfüzér sokkal jobban harmonizál a fehér karácsonyfadíssszel.

Fehér karácsonyfadísz melegfehér fényfüzérrel

 

A fehér karácsonyfadíszek használata

Ha úgy döntöttél, hogy idén fehér színűre díszítesz, akkor megfelelő körültekintéssel bánj a fehér karácsonyfadíszekkel. 

 

A fehér karácsonyfadísz sokkal érzékenyebb, mint más színű társai

Rengeteg olyan fehér színű karácsonyfadísz van, ami kölönböző anyagokkal van bevonva: pl. hódara, glitter. Készülj fel, hogy ebben az esetben a díszítést takarítás követi. Tudjuk, ez mindíg így van, de ajánljuk, hogy a fehér karácsonyfadíszt olyan helyre rakd, ahol  szálló csillámok könnyen letakaríthatók. Tapasztalatunk, hogy szövet kanapéból nehezen tisztítható ki a nem kívánatos csillogás. 

Fehér karácsonyfadísz - óvatosan bánj vele

A fehér karácsonyfadísz olyan mint a hímestojás. Bánj vele óvatosan! A fehér nagyon kényes szín, így a legkisebb kosz és sérülés is meglátszik rajta. Ezért megfelelő körültekintéssel bánj velük.

 

A fehér karácsonyfadísz tárolása

Az ünnepek után még nagyobb körül tekéntessel kell bánni a fehér karácsonyfadísszel! A faágakról sokkal nehezebb leszedni a fehér karácsonyfadíszeket, mint feltenni. Könnyebben meg is sérülhetnek. Érdemes egyesével selyem papírba csomagolni, majd egy erre kialakított tárolóba tenni. Semmiképp ne tárold más színű díszekkel a fehér karácsonyfadíszeket. Száraz, napfénytől védett helyen tárold!

 

Hol Lehet venni fehér karácsonyfadíszt?

A legjobb helyen vagy! nézd meg hatalamas karácsonyfadísz kínálatunkat itt!