A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
 

Dekorációs kellékek


Válogass több száz dekorációs kellék közül! Dekorációs kellékek és alapanyagok nagy választéka segít elkészíteni sajátkezűleg a legszebb karácsonyi, tavaszi, húsvéti és egyéb díszeid. Kreatív és DIY kellékek nagy választékban. Készíts karácsonyi díszt, kopogtatót, grincsfát, vagy ajándékot. Rendelj online hatalmas dekorációs kellék kínálatunkból!
A minőségi dekorációs kelékek segítségével egyedi díszekkel rendezheted be otthonod és a kertet! Készíts sajátkezűleg dekorációt és lepd meg vele szeretteid. Fából, kerámiából, műanyagból készült kiegészítőink hasznodra lesznek a díszítésnél. Karácsonyi, húsvéti, tavaszi, dekorációt készítenél? Dekorációs kiegészítőink minden évszakban alkalmasak arra, hogy autentikus lakberendezési tárgyakat készíts. Szezontól függetlenül minden évszaknak megfelelően megtalálod a szükséges kiegészítőket és alapanyagokat.

Készíts ajtódíszt, asztaldíszt vagy bármilyen más dekorációt amihez kedved van!

Csipeszes kiegészítők

Készts fényképalbumot, vagy díszítsd fel a karácsonyi csomagolást a csipeszes kellékekkel. használatuk egyszerű és rendkívül mutatósak

Dekorációs Toll

A színes tollak segíteni fognak neked a modern és elegáns dekoráció elkészítéséhez. Az élénk színű tollak kiválóan alkalmasak tavaszi és nyári dekorok dekorálására. A fehér és fkete tollak a téli és karácsonyi szezonban igen népszerű kellékek.

Gyöngyök, gombok, fűzhető termékek

Készítsd girlandot, vagy textil díszt és használd hozzá kiegészítőként fűzhető termékeinket. A színes gombok és gyöngyök kiválóan alkalmasak a textil tárgyak dekorációs kellékeként.

Hungarocell kiegészítők és dekoáció alapok

Hungarocell koszorúalapok és kúpok kiváló alapjai lehetnek az adventi koszorúnak. Készíthetsz belőle ajtódíszt is. A kúp formájú hungarocell kiegészítő alkalmas karácsonyi orrmanó elkészítésére is. A hungarocell golyókat lefestheted, és karácsonyfadíszt készíthetsz belőle. 

Koszorú alapok

Válassz szalma, vessző vagy hungarocell koszorú alapot dekorációs kiegészítőként. Némelyiket fel sem kell díszitened, mert önmagában is jól mutat. Ezek a kellékek minden méretben megatlálhatóak kínálatunkban.

Lézervágott fa felirat

Kiváló kiegészítő grincsfához, karácsonyfára, adventi koszorúra egy lézervágott felirat. Tavaszi és húsvéti fa feliratokkal színesítheted az elkészült dekorációt. 

Öntapadós kellékek

Kiválóan alkalmasak bármilyen stabil és száraz felület díszítéséhez. Rendelj öntapadós kelléket és könnyedén feldobhatod vele elavult kopogtatód.

Múhó

A műhavat használhatod a karácsonyi dekoráció kellékeként. Karácsonyi faluhoz, és egyéb kaspós díszekhez is kiváló kiegészítő

Betűzős kiegészítők

A drótos kellékeket bedolgozhatod a tűzőhab alapú vagy hungarocell díszekbe, míg a nagyobb fa betűzős termékek könnyedén felhasználhatók a cserepes virágokoz.

Szalagok

A dekorációs kellékek királynője a szalag. Szinte minden dekorációhoz fel lehet használni. Vond be vele a koszorú alapot és készíts egyedi koszorút vagy olyan díszt amilyet csak szereznél

Termések és termés mixek

A különböző termések és szárított gyümölcsök közkedvelt kellékek a dekoráció készítésnél. Szezontól függően használhatsz hamvas, natúr, vagy festett kiegészítőt is.

Tűzőhabok

Válassz száraz, vagy vizes tűzőhabot a dekoráció elkészítéséhez, attól függően, hogy száraz vagy élő növényből szeretnéd elkészíteni. Könnyen vágható és formázható kellékek.

A csillámpor és a glitter kitűnő kellékek hógömb elkészítéséhez, de bármilyen már felületre is felvihetők kreatv ragasztó segítségével.

Textil anyagok és kellékek

A népszerű kötött és szőrme anyagok minden évszakban a hasznodra fognak válni. Segítségükkel vármilyen díszt elkészíthetsz. Karácsonykor a műszőrme szalagok nagyon kedvelt termékek.

A ragasztópisztoly és ragasztórúd lesz az inasod a dekoráció elkészítésénél. Köss vele barátságot, mert a legfontosabb dekorációs kellék, szinte elengedhetetlen. Kizárólag jó minőségű ragasztópisztolyt és betétet használj!

Kagylók, dekorhomok és kavicsok

Ha átlátszó üvegbe szeretnél dekorálni akkor meleg szívvel ajánljuk neked ezeket az apró kellékeket.