A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
 

Dekorációs kellékek


Válogass több száz dekorációs kellék közül! Dekorációs kellékek és alapanyagok nagy választéka segít elkészíteni sajátkezűleg a legszebb karácsonyi, tavaszi, húsvéti és egyéb díszeid. Kreatív és DIY kellékek nagy választékban. Készíts karácsonyi díszt, kopogtatót, grincsfát, vagy ajándékot. Rendelj online hatalmas dekorációs kellék kínálatunkból!
A minőségi dekorációs kelékek segítségével egyedi díszekkel rendezheted be otthonod és a kertet! Készíts sajátkezűleg dekorációt és lepd meg vele szeretteid!

Fából, kerámiából, műanyagból készült dekorációs kellékeink hasznodra lesznek a díszítésnél.

Karácsonyi, húsvéti, tavaszi, esetleg nyári dekorációt készítenél? Dekorációs kiegészítőink minden évszakban alkalmasak arra, hogy autentikus lakberendezési tárgyakat készíts segítségükkel. Szezontól függetlenül minden évszaknak megfelelően megtalálod z elengedhetetlen dekorációs kiegészítőket és alapanyagokat.

 

Készíts ajtódíszt, asztaldíszt vagy bármilyen más dekorációt amihez kedved van!

 

A csipeszes dekorációs kellékek

Készts fényképalbumot, vagy díszítsd fel a karácsonyi csomagolást a csipeszes kellékekkel. használatuk egyszerű és rendkívül mutatósak

 

A toll is népszerű dekorációs kellék

A színes tollak segíteni fognak neked a modern és elegáns dekoráció elkészítéséhez. Az élénk színű tollak kiválóan alkalmasak tavaszi és nyári dekorok dekorálására. A fehér és fkete tollak a téli és karácsonyi szezonban igen népszerű kellékek.

 

Gyöngyök, gombok, és fűzhető dekorációs kellékek

Készítsd girlandot, vagy textil díszt és használd hozzá kiegészítőként fűzhető termékeinket. A színes gombok és gyöngyök kiválóan alkalmasak a textil tárgyak dekorációs kellékeként.

 

Hungarocellből készült dekorációs kiegészítők

Hungarocell koszorúalapok és kúpok kiváló alapjai lehetnek az adventi koszorúnak. Készíthetsz belőle ajtódíszt is. A kúp formájú hungarocell kiegészítő alkalmas karácsonyi orrmanó elkészítésére is. A hungarocell golyókat lefestheted, és karácsonyfadíszt készíthetsz belőle. 

 

Koszorú alapok

Válassz szalma, vessző vagy hungarocell koszorú alapot dekorációs kiegészítőként. Némelyiket fel sem kell díszitened, mert önmagában is jól mutat. Ezek a kellékek minden méretben megatlálhatóak kínálatunkban.

 

Lézervágott fa dekorációs kellékek

Kiváló kiegészítő grincsfához, karácsonyfára, adventi koszorúra egy lézervágott felirat. Tavaszi és húsvéti fa feliratokkal színesítheted az elkészült dekorációt. 

 

Öntapadós dekoráció kellékek

Kiválóan alkalmasak bármilyen stabil és száraz felület díszítéséhez. Rendelj öntapadós kelléket és könnyedén feldobhatod vele elavult kopogtatód.

 

Műhó

A műhavat használhatod a karácsonyi dekoráció kellékeként. Karácsonyi faluhoz, és egyéb kaspós díszekhez is kiváló kiegészítő.

 

Betűzős dekorációs kiegészítők

A drótos kellékeket bedolgozhatod a tűzőhab alapú vagy hungarocell díszekbe, míg a nagyobb fa betűzős termékek könnyedén felhasználhatók a cserepes virágokoz.

 

A szalagok a legnépszerűbb dekorációs kellékek

A dekorációs kellékek királynője a szalag. Szinte minden dekorációhoz fel lehet használni. Vond be vele a koszorú alapot és készíts egyedi koszorút vagy olyan díszt amilyet csak szereznél.

 

Termések és termés mixek rendkívül sokoldalúan használható dekorációs kellékek

A különböző termések és szárított gyümölcsök közkedvelt kellékek a dekoráció készítésnél. Szezontól függően használhatsz hamvas, natúr, vagy festett kiegészítőt is.

 

Tűzőhabok

Válassz száraz, vagy vizes tűzőhabot a dekoráció elkészítéséhez, attól függően, hogy száraz vagy élő növényből szeretnéd elkészíteni. Könnyen vágható és formázható kellékek.

A csillámpor és a glitter kitűnő dekorációskellékek hógömb elkészítéséhez, de bármilyen más felületre is felvihetők kreatv ragasztó segítségével.

 

A textil és szőrme anyagok nem csak karácsonykor népszerű dekorációs kellékek

A népszerű kötött és szőrme anyagok minden évszakban a hasznodra fognak válni. Segítségükkel bármilyen díszt elkészíthetsz. Karácsonykor a műszőrme szalagok nagyon kedvelt termékek.

A ragasztópisztoly és ragasztórúd lesz a legfontosabb dekorációs kellék a díszek elkészítésénél. Köss vele barátságot, mert a legfontosabb dekorációs kellék, szinte elengedhetetlen. Kizárólag jó minőségű ragasztópisztolyt és betétet használj!

 

Kagylók, dekorhomok és kavicsok kiváló nyári dekorációs kellékek

Ha átlátszó üvegbe szeretnél dekorálni akkor meleg szívvel ajánljuk neked ezeket az apró kellékeket.