A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése

Esperanzabolt - Door 2 Dor garancia

Kedves Vásárlónk!

Cégünk törekszik Vásárlóink színvonalasabb kiszolgálására, ezért kiegészítő választható szolgáltatásként nyújtjuk önöknek a Door 2 Door garanciát.

A szolgáltatás lényege, hogy a webáruházunkban megrendelt termék garanciális időn belül történő esetleges meghibásodása esetén levesszük önröl a terhet a fáradalmas és költséges csomagfeladásról. Így több ideje marad magára és családjára.

Door 2 Door Garancia - Esperanzabolt.hu

A gyakorlatban ez úgy történik, hogy ha ön egy termék vásárlásánál megrendeli a kiegészítő Door 2 Door garancia szolgáltatást, és a termék rendeltetésszerű használata során probléma lép fel, önnek nincs egyéb dolga, mint kitölteni a lent található űrlapot és mi felvesszük önnel a kapcsolatot. Egyeztetünk önnel, hogy a futár mikor tudja elhozni öntől a hibás terméket, illetve gondoskodunk a termék javítása után az önhöz való visszajuttatásáért is. Ez önnek semmilyen extra költséget nem jelent, nem kell kimozdulnia otthonról és sorban állnia sem kell. Önnek nincs egyéb dolga mint kitölteni a lenti űrlapot, biztonságosan becsomagolni a hibás készüléket és várni a futárt.

A szolgáltatás díja termékenként Bruttó 990 Ft

  • A nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodás esetén sem a garancia, sem pedig a Door 2 Door garancia nem érvényes.
  • Amennyiben a nem rendeltetésszerű használatra fény derül a termék bevizsgálása folyamán, a szolgáltatónak jogában áll az ügyintézéssel kapcsolatos bizonyítható plusz költségeket a vásárlóra terhelni.
  • A szolgáltatást a termék megvásárlása után utólag nem lehet megrendelni
  • Amennyiben ön nem rendelt Door 2 Door garanciát, és készüléke meghibásodott akkor is segítünk a termék visszaszállításában. Keresse ügyfélszolgálatunkat bizalommal, és a termék súlyának illetve méretének függvényében készítünk önnek árajánlatot a termék szervízbe történő szállítására.
  • A nem biztonságos becsomagolásból eredendő károkért cégünk nem vállal felelősséget

 

DOOR 2 DOOR GARANCIA KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAP

E-mail
Név
Megrendelés száma
Hibás termék megnevezése és cikkszáma
A hiba rövid leírása
Elfogadom az Általános szerződési feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót.
igen
Webáruház készítés
argep.hu