Esperanzabolt - Garancia ügyintézés

Kényelmas garancia ügyintézés

Kedves Vásárlónk!

Cégünk törekszik Vásárlóink színvonalasabb kiszolgálására, ezért A Fogyasztóvédelmi törvényben és az Ászf-ben foglalt szavatossággi jogok kiegészítő választható szolgáltatásként nyújtjuk önöknek a Door 2 Door garanciát.

A Door 2 Door Garancia szolgáltatás lényege, hogy a webáruházunkban megrendelt termék garanciális időn belül történő esetleges meghibásodása esetén levesszük Önröl a terhet a fáradalmas és költséges csomagfeladásról. Így több ideje marad magára és családjára.

A gyakorlatban ez úgy történik, hogy ha Ön egy termék vásárlásánával egybekötve megrendeli a kiegészítő Door 2 Door garancia szolgáltatást, és a termék rendeltetésszerű használata során probléma lép fel, Önnek nincs egyéb dolga, mint kitölteni a lent található űrlapot és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot. Kollégáink egyeztetnek Önnel, hogy a futár mikor tudja elhozni a hibás terméket, illetve gondoskodunk a termék javítása után a visszajuttatásról is. Ez Önnek semmilyen extra költséget nem jelent, nem kell kimozdulnia otthonról és sorban állnia sem kell. Nincs egyéb dolga mint kitölteni a lenti űrlapot, biztonságosan becsomagolni a hibás készüléket és várni a futárt.

Amennyiben termékünkkel problémát észlel Garanciális időn belül, kérjük az ügyintézés megkönnyítése érdekében használja az oldal alján megtalálható Garancia bejelentő űrlapot.

A Door 2 door szolgáltatás díja termékenként mindössze Bruttó 990 Ft

  • A nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodás esetén sem a garancia, sem pedig a Door 2 Door garancia nem érvényes.
  • Amennyiben a nem rendeltetésszerű használatra fény derül a termék bevizsgálása folyamán, a szolgáltatónak jogában áll az ügyintézéssel kapcsolatos bizonyítható plusz költségeket a vásárlóra terhelni.
  • A termék visszajuttatásáért a szolgáltató csak garanciális okokból kezeskedik, vásárlástól elállás esetén nem
  • A szolgáltatást a termék megvásárlása után utólag nem lehet megrendelni
  • A szolgáltatás nem ruházható át más termékre, és elállás esetén nem téríthető vissza.
  • A nem biztonságos becsomagolásból eredendő károkért cégünk nem vállal felelősséget
  • A Door 2 door garancia szolgáltatás minden terméknél igénybe vehető amely vásárlási értéke meghaladja a bruttó 2500 Ft-ot
  • Amennyiben Ön nem rendelt Door 2 Door garanciát, és készüléke meghibásodott akkor is segítünk a termék visszaszállításában. Keresse ügyfélszolgálatunkat bizalommal, és a termék súlyának illetve méretének függvényében Adunk árajánlatot a termék szervízbe történő szállítására.

 

GARANCIA KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAP

E-mail
Név
Megrendelés száma
Hibás termék megnevezése és cikkszáma
A hiba rövid leírása
Elfogadom az Általános szerződési feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót.
igen