Gold Friday


GOLD FRIDAY 2020 

Csak november 29-én. 

 

Akár 70% Kedvezmény exkluzív karácsonyi dekorációra és egyéb termékekre

Kiemelt Ajánlataink

2DB-OS LED FAHÁZ AJÉNDÉKCSOMAG

2 DB-OS HÓGÖMB AJÁNDÉKCSOMAG

64 DB-OS ÜVEGGÖMB SZETT 4CM

Karácsonyi világtás

13 DB-OS KARÁCSONYI FALU SZETT

 

FIGYELEM A KÉSZLETEK A NAP FOLYAMÁN TÖBBSZÖR IS FRISSÜLNEK, EZÉRT HA ÉPPEN NINCS RAKTÁRON AMIT SZERETNÉL, NÉZD MEG EGY KICSIT KÉSŐBB IS!

VÁLASSZ A GOLD FRIDAY KATEGÓRIÁK KÖZÜL!


Karácsonyi dekoráció Black friday

A legnagyobb kedvezmények 2020-ban

  • Karácsonyfadíszek
  • Karácsonyi dekoráció
  • Kreatív alapanyagok
  • Ajándékok

Akár 70% kedvezménnyel

Black friday általános ajánlatok

A legnagyobb kedvezmények 2020-ban

  • Műszaki termékek
  • Egészség/Szépségápolás
  • Barkács
  • Kert

Akár 50% kedvezménnyelESPERANZABOLT BLACK FRIDAY KISOKOS

Kedves Vásárlónk!

A mai Black Friday hatalmas akciókat tartogat számodra, és arra biztatunk, hogy az idei legnagyobb akciókkal élj, viszont ne élj vissza!

A rendelés: A termékek megrendelése már a megszokott módon történik lehetőség van regisztrált profillal és regisztráció nélkül vásárlásra is. 

A fizetés: A megszokott módon fizethetsz utánvéttel, banki átutalással és online bankkártyával is biztonságos felületen keresztül, mégis azt javasoljuk, hogy rendelésed lehetőséged szerint online bankkártyával fizesd, mivel ezen rendelések feldolgozásának prioritása elsőbbséget élvez rendszerünkben.

Készletek: Tetemes készletet halmoztunk fel, és ígyekeztünk a vásárlók szokásaihoz alkalmazkodva a legnépszerűbb termékekből megfelelő mennyiséget elérhetővé tenni, mégis előfordulhat, hogy egy-egy termék elfogy az akció ideje alatt, ezért sajnos felelősséget nem tudunk vállalni.

Rendelhető mennyiségek: Egy termékből lehet többet is rendelni, de élni és élni hagyni alapon ezen a napon csak háztartásban használatos mennyiségeket tudunk kiszolgálni. Ha a egy adott termék nagyobb/ipari mennyiségben kerül megrendelésre, fenntartjuk a jogot a kiszolgálás megtagadására.

A megrendelés visszaigazolása: A rendelés leadása után egy automata üzenetet küld rendszerünk ami a rendelés rögzítésének tényét jelzi, viszont a tényleges visszaigazolást a visszaigazolt termékekkel 48 órán belül küldi ki rendszerünk e-mailben.

Kiszállítás: a tőlünk megszokott módon gyorsak vagyunk viszont a Black Friday napján leadott rendelések feldolgozása a rendelések számának függvényében meghosszabbodhat. Extrém esetekben akár maximum 7-14 napot vehet igénybe. Ez személyes átvétel esetén akár 3-7 munkanap lehet.

Garancia és egyéb rendelkezések: A mindenkor hatályos ÁSZF-ben foglaltak szerint.

Egyéb kedvezmények: A Black Frday alatt egyéb kedvezmények pl kuponkedvezmény nem vehető igénybe