Esperanza blog

Nem fogod elhinni, hogy ki szerepel a reszkessetek betörőkben! Megmutatjuk!

2019.09.14 09:20
Nem fogod elhinni, hogy ki szerepel a reszkessetek betörőkben! Megmutatjuk!

Nem múlhat el karácsony Kevin nélkül! A reszkessetek betörők c. filmeket nem kell senkinek sem bemutatni, hiszen mindenki ismeri, de van itt valami. Olyan szereplőt fedeztünk fel benne, amitől leesett az állunk. Vajon ki lehet az? A cikkből kiderül.

A magyar családoknál szinte már hagyományos karácsonyi rituálé, hogy december 24-e délelőtt a karácsonyi dekoráció előkaparása közben, esetleg kora délután a karácsonyfa díszítésekor Kevin van a képernyőn.

Mindenki ismeri a kelekótya amerikai család és az otthonhagyott, elveszett szőke kisfiú kalandjait, aki szembe száll a világ talán legbugyutább betörő párosával.

Mindenki kívülről tudja a karácsonyi történetet,

mégis van itt valami. 

 

Ki szerepel a resszkessetek betörőkben?

A filmben van egy jelenet. Pontosabban a második részben, amikor a rossz repülőre felszálló Kevin Mccallister New Yorkban köt ki, és a híres Plaza Hotelbe megy. Amikor belép a Hotel halljába megkérdezi valakitől, hogy hol van a telefon. Egy középkorú elegáns férfi elkalauzolja őt a telefonhoz.

 

Lássuk ki ez a férfi!

 

Ha a nem ismernéd fel, elmondjuk neked, hogy ez a férfi Donald Trump.

Igen az a Donald Trump aki az Amerikai Egyesült Államok 45. elnöke. 

 

Itt megnézheted az egész jelenetet is!

 

 

Miért szerepel Donald Trump a reszkessetek betörőkben?

Erre a válasz egyszerű. Az a hotel, ahol a filmet forgatták az ő tulajdonában van, és úgy adta csak áldását a forgatásra, ha ő is szerepelhet a filmben.

Ez egyébként Trumptól nem szokatlan, hiszen az Egy asszony illata c. filmben is hasonló okokból szerepel Al Pachino társaságában, ugyanis azt a filmet is Trump ugyanebben a hoteljában forgatták.

 

Ha tetszett a cikk oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson!