Esperanza blog

Karácsonyi Trend 2018 - Fedezd fel a legújabb 2018-as Karácsonyi dekorációs trendet

2018.09.24 10:50

Karácsonyi Trend 2018 - Kövesd te is legújabb karácsonyi trendet 2018-ban!

Karácsonyi dekorációs trend

Nem akarsz lemaradni az aktuális karácsonyi dekorációs trendektöl? Valami újra és különlegesre vágysz? Jó helyen jársz!

Gondolkoztál már azon, hogy mi lesz a  karácsonyi trend 2018/2019-ben?

Tekintsd meg a legújabb 2018-as karácsonyi dekorációkat!

Karácsonyi dekoráció a legújabb trend

Sokan fontosnak tartják, Hogy a hagyományos karácsonyi színek és formák mellett a legújabb trendeknek megfelelően készítsék el karácsonyi díszeiket, dekorációkat. Sokan valami újra és modernre vágynak, és szeretnék a karácsonyfájukat ízlésesen mégis modern és még soha nem látott színekben pompáztatni. 

Mi az Esperanzaboltnál úgy alakítottuk ki karácsonyi termék kínálatunkat, hogy a hagyományos karácsonyi díszek mellett teret kaptak a modern színek és formák is. Karácsonyfadíszeink a hagyományos piros és arany kombináció mellett igazi trendi színekben is rendelhetőek, és ha valaki egyedi karácsonyfadíszre vágyik a legkülönbözőbb formkban és anyagokból tud választani a kisvonattól a diótőrőig, illetve a fától az üvegig egyaránt.

diótörő

Az idei 2018-as karácsonyi dekorációs trend színei egyértelműen a pezsgő, barack vagy púder, a fehér és az ezüst, illetve ezek színkombinációja. Karácsonyi dekorációinkat ennek megfelelően állítottuk össze, természetesen a hagyomános karácsonyi színek mellett.

Trendi karácsonyi díszek dekorációk és formák.

karácsonyi autó fenyőfával

Az idei év egyik nagy és talán a legnagyobb trendje a karárcsonyi kusautó karácsonyfával. A cuki és magával ragadó karácsonyfát szállító autó megtalálható karácsonyi kínálatunkban mind akasztós karácsonyfadíszként, mind pedig egyedül álló diíszként is többféle méretben és formában.

akasztós hintaló

Emellett egyre nagyob teret kapnak a különböző formás díszek mint az akasztós glitteres angyalkák és szarvasok, esetleg balerinák.

Karácsonyi figura nagy

Egyre többen díszitik udvarukat is és a lakás bejáratának a környékét is. Az idei év karácsonyi dekorációs slágere a különböző nagy méretű Kerámia fiú és lány figurák amik egyedivé és dekoratívvá teszik a kertet.

Idén a karácsonyi trend nagy részét teszik ki a különböző színes, figurás karácsonfadíszek. Legyen az kisautó fenyőfával, nyalóka, hóember stb, jól fog mutatni a karácsonyfádon.

figurás karácsonyfadísz

Figurás karácsonyfadíszeinket nézd meg ITT

Karácsonyi világítás trend 2018-ban

A legmenőbb karácsonyi trend 2018-ban kétségkívűl a micro led világítás. Mutatós, energiatakarékos ráadásul pénztárcabarát. Kültérre és beltérre egyaránt Kapható elemes és adapteres kivitelben is.

micro led

Gyere és nézd meg karácsonyi kínálatunkat ITT

Karácsonyfa gömb trend 2018

Ha követni szeretnénk a legújabb trendeket, akkor kétségkívül kizárólag az üveg karácsonyfagömb a legjobb választás számunkra. Mára már elérhető áron tudunk venni karácsonyi üveg gömbdíszt ráadásul szettben. Az igazi egyedi kézzelfestett darabokért viszont borsos árat kérnek el a manufaktúrák.

Karácsonyfa gömbökKarácsonyfa gömbjeinkhez kattints IDE

Kreatív karácsonyi trend

A legtrendibb kreatív alapanyagokat és kellékeket a lenti képre kattintva találod!

karácsonyi trend alapanyagok

Karácsonyi trend 2018 - Esperanzabolt