max-height: 28px; max-height: 28px;  A GLS és Packeta mellett már Foxpost automatába is kérheted rendelésed! 

Kosár
Összesen:
0 Ft
  • Tavaszi dekoráció
  • Kerti dekoráció
  • Napelemes lámpa
  • Karácsonyi dekoráció
  • Dekorációs kellékek
  • Ajándéktárgy
  • Dekoráció
  • Szabadidő, Hobby
  • Otthon
  • Háztartási gép
  • Egészség, szépség
  • PC, Laptop, Mobil
  • TV-szórakozás
  • Termékek

    Karácsonyi figura


    Karácsonyi dekorációs figura hatalmas választékban. A fából, porcelánból, fémből, textilből és műanyagból készült karácsonyi figurák ünnepi hangulatot teremtenek.

    Exkluzív, egyedi és limitált karácsonyi dekoráció azoknak akik csak a legjobbat szeretnék!

    Bővebben



    Találd meg a neked való dekorációs figurákat Magyarország legnagyobb online karácsonyi figura választékában!

    Karácsonyi figura -  gyerek hintalovon

    Ünnepi dekorációs figurák sikere nem csak a különleges és minőségi kidolgozásnak köszönhető, hanem a dekorációk tematikájának és a többcélú felhasználásának is. A dekorációs kellékeink jó része  led világításnak köszönhetően nem csak ünnepi dekorációs elem, hanem hangulatvilágítás is egyben. A minőségi LED technológiának hála a figurák strapabíróak, és hosszú évekig megbízhatóan működnek. Üzemeltetésük rendkívül gazdaságos. A LED-figurák nagyon népszerűek, mert nem igényelnek központi hálózati áramforrást, hanem elemmel működnek. 

    Hagyományos karácsonyi figura

    Karácsonyi figura - klasszikus autó, gyerekek

    A tradícionális figurák a jól megszokott ünnepi motívumokat keltik életre. A Klasszikus karácsonyi jelképek a Mukulás, hóember, rénszarvas, angyal figurák közkedveltek mindazok számára, akik a klasszikus formákat részesítik előnyben. A hagyományos formák újragondolásával olyan ünnepi dekorációk jöttek létre, amelyek kiválóan bele illenek a modernebb stílusú otthonokba is. A figurák ezzel megőrzik a karácsonyi jelleget, viszont a modern színvilágnak köszönhetően széles körben használhatóak.

    Modern karácsonyi figura

    A modern elemek és az új divatos formák a karácsonyi dekorációra is nagy hatással vannak. Az utóbbi években egyre népszerűbb láma és unikornis is megtalálható a modern stílusú ünnepi kellékek között. A minimalista formák mellett az elegáns színeknek köszönhetően ezek a figurák tökéletesen használhatóak modern otthonok dekorálására. Ezek a figurák nem csak szabadon álló kivitelben népszerűek, hanem karácsonyfadísz formájában is.

    A karácsonyi manó

    Karácsonyi figura - álló manó

    Ha manóról van szó, mindenki a bájos szem nélküli orrmanókra gondol, viszont mi ennél tovább gondoltuk a témát. A lógólábú és álló textil sapkás figurák és tündérek is kiváló díszítő elemek, akár egész éven át. A textilből és kerámiából készült termékek mellett fából és polirezinből is készülhetnek.

    Vintage stílusú figurák

    A vintage stílus térhódításának köszönhetően rengeteg régi stílusú figurával öltöztethetjük ünnepi hangulatba a házat. A vintage autók, motorok, diótörők és gyerekek,  kitűnő kiegészítői egy vinatage stílusú othonnak. A vintage figurák népszerűek a karácsonyi falu elkészítésekor dekorációs kellékként, valamint előszeretettel használják a karácsonyi kopogtatókhoz is.

    Nagyméretű karácsonyi figura

    Add meg a módját az ünneplésnek! Válassz nagyméretű karácsonyi figurát egy látványos dekoráció elkészítéséhez. Ezek a hatalmas manók, autók, kisfiúk, kislányok, jegesmedvék, rénszarvasok szemet kápráztatóan fognak díszelegni és köszönteni a rokonokat, vendégeket az ünnepekkor. 

    A kisebb méretű figurákat nem csak szabadon álló díszként, hanem ünnepi ajtódísz vagy adventi koszorú díszítéséhez is felhasználhatod. Egy ezüst diótörő vagy egy arany színű angyal remekül mutat az asztaldíszen is.

    A karácsonyi figura mára nem csak tradícionális színekben létezik, hanem megvásárolhatod akár púder, rózsaszín és bármilyen más különleges akár extrém színben is.

    Világító karácsonyi figura

    Világító karácsonyi manó figura

    Szeretnéd, ha kedvenc figurád hangulatvilágításként is szolgálna? LED világítással ellátott ünnepi figuráink nem csak jól mutatnak, hanem igazi meghitt hangulatot is teremtenek. Az elegáns és kellemes színhőmérséklet garantálja, hogy a hideg téli estéken kellemes és meleg hangulat uralkodjon az egész lakásban. 

     

    Karácsonyi autó

    Karácsonyi dekoráció - Autó fenyőfával

    Az utóbbi évek egyik legnagyobb slágereit találod itt, a karácsonyi fenyőfát cipelő autókat. Találsz itt akasztós autó karácsonyfadíszt, asztali díszt, ledes világító autót fenyőfával, kicsit és nagyot egyaránt. Ezek a dekorációk megállják helyüket akár karácsonyi ajándékként is. 

    Fedezd fel a legújabb hagyományos és modern karácsonyi figura dekorációk széles választékát! Manó, angyal, hóember, mikulás, szarvas és rengeteg más ünnepi dekoráció egy helyen.